NOTÍCIES 2013

PRESENTACIÓ DEL CAMPIONAT D'ESPANYA DE CROS A GRANOLLERS

Aquest dilluns 25 de febrer, a la Sala de Govern de l'Ajuntament de Granollers, s’ha presentat el la 95a. edició del Campionat d'Espanya de Cros, que se celebrarà el proper 10 de març a la capital del Vallès Oriental. L’acte ha estat presentat per Josep Mayoral, alcalde de Granollers, Joan Villuendas, com a vicepresident de la Real Federación Española de Atletismo i president de la Federació Catalana, Pere García de los Riscos, regidor d'Esports i Joan Cutrina, president del Club Atlètic Granollers.
Aquest campionat aplegarà uns 1.200 atletes que lluitaran pel títol estatal individual i per comunitats autonòmiques en les categories absolut, promesa, júnior i veterans. Es realitzarà en el circuit clàssic de Granollers, amb sortida i arribada a les pistes d'atletisme i que discorrerà pel passeig Fluvial i el parc del Congost de Granollers.
El campionat d’Espanya de Cros torna a Catalunya desprès de 31 anys, ja que l’última edició va ser l’any 1.982 que es va disputar a Lleida. Per a la ciutat de Granollers, aquesta serà la segona ocasió, ja que també es va disputar l’any 1.972.
S’espera la participació dels millors atletes catalans i espanyols. De Granollers sortirà l’equip espanyol que participarà en el Campionat del Món que se celebrarà a Bydgoscz, Polònia, a finals de març.

Alberto Ruiz
Premsa i Comunicació
25 de febrer de 2013