NOTÍCIES 2013

CAMPIONAT D'ESPANYA JUVENIL EN PISTA COBERTA

El proper cap de setmana, 2 i 3 de març, se celebrarà el XXXVIè Campionat d'Espanya Juvenil en Pista Coberta a Antequera, Màlaga. Prop d'un centenar d'atletes catalans participaran en lluita per a aconseguir el títol estatal de la categoria.
La delegació catalana compte amb molts atletes amb grans possibilitats d'aconseguir els llocs d'honor en aquesta competició. Podem destacar a Javier Delgado (FCB) que encapçala el rànquing espanyol de 200 i 400 metres i està inscrit en les dues proves. També inscrit en 200 m i 400 metres, Diego Alarcón (Cornellà At.), Mateo de Dalmases (Cornellà At.) inscrit als 1.500 i 3.000 metres, Gerard Badia (JAS) als 800 m, Gerard M. Porras (Lleida UA) és el gran favorit als 60 m tanques, Aleix Pi (AAC) i Noel del Cerro (AAC) en salt amb perxa, Jordi Y. Matsuoka (CA Igualada) en llargada i 60 m tanques, Jaume Roca (FCB) en triple salt, i Miguel Alberto Blanco (FCB) en llançament de pes.
En noies destaca Ingrid Andrés (CA Mollet), líder espanyola en 60 metres, Sheila Garcia (CA Igualada) inscrita en 60 m i llargada, Alba Feliu (AAC), Marina Dorda (GA Lluïsos M) i Marina Tovar (Cornellà At) als 400 m, Blanca Rius (CM Sant Cugat) als 800 m, Judit Pérez (ISS-L'H) als 3.000 m, Alba Villaronga (ISS-L'H) als 60 m tanques, Aintzane Castarlenas (ISS-L'H) en perxa, Lauren Baker (GA Lluïsos M) en triple salt, Carla Listosella (GEiEG) en llançament de pes i Emília del Hoyo (Av Manresa) en la combinada del pentatló.

Horari / Atletes inscrits

Alberto Ruiz
Premsa i Comunicació
28 de febrer de 2013