NOTÍCIES 2013

CAMPIONAT D'EUROPA EN PISTA COBERTA

Tres atletes catalans han participat als Campionats d'Europa en Pista Coberta que s’han celebrarà aquest cap de setmana a Göteborg, Suècia.
Natàlia Rodríguez es va classificar per a disputar la final de 1.500 metres en guanyar brillantment la seva sèrie amb una marca de 4’12”25. Malauradament l’atleta tarragonina no va poder participar a la final per una lesió.
Francisco Roldán es va classificar per a les semifinals de 800 metres amb un temps de 1’49”10. A la seva semifinal va entrar en quarta posició amb una marca de 1’50”27 sense aconseguir el passi per a la final. El mateix que Jackson Quiñónez (FCB) als 60 m tanques, que va marcar 7”70 a les sèries, aconseguint el passi a la semifinal i la millor marca personal de la temporada. A la semifinal es va situar setè amb 7”72 i no va accedir a la final.