NOTÍCIES 2014

COPA DEL MÓN DE MARXA

El passat cap de setmana, 3 i 4 de maig, es va celebrar la Copa de Món de Marxa Atlètica a la localitat xinesa de Taicang.
Raquel González
ha aconseguit la tretzena posició, millor atleta espanyola classificada, a la prova dels 20 km marxa amb un temps de 1h28’36”, registre que significa marca personal i marca mínima pel Campionat d’Europa de Zuric. Beatriz Pascual va entrar en la 21a posició amb un temps de 1h29’22”, també marca mínima per l’europeu tot i que l’atleta barcelonina ja estava seleccionada. L’equip absolut espanyol femení ha aconseguit una magnífica quarta posició.
Jesús Àngel Garcia s’ha situat en la 21a posició de la cursa dels 50 k amb un temps de 3h55’38”, registre que també representa marca mínima pel Campionat d’Europa que se celebrarà del 12 al 17 d’agost a Zuric. L’equip espanyol d’aquesta prova també s’ha situat en la quarta posició.