NOTÍCIES 2014

RUTA 1 i 4 de MAIG

El passat dijous 1 de maig es va disputar la XXIIIa Milla Urbana i Va solidària de Santa Eulàlia - Memorial David Sánchez i Óscar Vizcaíno a l'Hospitalet del Llobregat. La victòria de la cursa absoluta va ser per Marc Alcalà (FCB) amb un temps de 4'41” i Montse Mas (CA Montornès) amb 5'18”.
Diumenge 4 de maig es va celebrar el Campionat de Catalunya Absolut de Marató, en el marc de la XIIa Marató d'Empúries. David Guiamet (Slop Cat Sabadell) va revalidat el títol autonòmic de l'especialitat amb un temps de 2h34'44” i la victòria a la categoria femenina va ser per Mireia Sosa (CA Runners T) amb una marca de 3h07'07”. Paral·lelament es va celebrar la Va Mitja Marató amb victòria per Jordi Rabionet amb una marca de 1h13'40” i Laura Fernàndez (PF Badalona) amb 1h32'06”, i els 10 Km d'Ampuries on es va imposar Mansouri Arbaoui amb 31'52” i Patricia Menessier amb 41'44.
El mateix diumenge es va celebrar la XXa Cursa Fira Sant Isidre a Cardedeu, sobre una distància de 10 km on es va imposar Juan Manuel Álvarez (At. Bcn) amb un temps de 32'46” i Janeth Becerra (SC Sabadell) amb 37'55”.
La 2a Cursa California Sports de Terrassa, que també va representar el Campionat de Catalunya de 5km en Ruta, va ser per Omar Oughzif (JAS), que es va proclamat campió de la categoria masculina amb un temps de 14'48” i Míriam Ortiz (AAC), campiona de la femenina amb una marca de 17'17”.