NOTÍCIES 2014

RUTA 11 i 12 de MAIG

El passat cap de setmana es van disputar quatre curses corresponents al Calendari Català de Ruta, una milla urbana, el Campionat de Catalunya de muntanya, una mitja marató i una cursa de 10 km.
Dissabte 11 es va celebrar la XIXa Milla Urbana de Ripollet – Memorial Juan Suárez amb victòria per Abdessamad Hemmi (CAIE St Coloma), en la categoria masculina, amb un temps de 4’30”00 i Clàudia Martínez (Ripollet UA), en la femenina, amb 5’36”.
El mateix dissabte es va disputar la Va Cursa pel cor de la Fageda a Olot, que en aquesta edició també significava el Campionat de Catalunya de Muntanya. Carlos Cera (JAS) i Laia Andreu (CA Vic) es van proclamar campions autonòmics d’aquesta modalitat de ruta sobre una distància de 13,5 km.
Diumenge 12 es va celebrar la XXa Mitja Marató de Girona amb victòria per Otmane Btami (Indep.) amb un temps de 1h06’23” i Hasna Bahom (CA La Sansi) amb una marca de 1h20’13”.
També diumenge, es va disputar la IIa Cursa DiR Guardia Urbana de Barcelona, on es va imposar José Luís Blanco (CA La Sansi) amb una marca de 30’18” i Carla Bertos amb 35’02”.