NOTÍCIES 2014

EUROPEAN YOUTH OLYMPIC TRIALS
Jordi Torrents i Noel del Cerro, classificats per a Nanjing

El passat cap de setmana, del 30 de maig a l'1 de juny, es van celebrar a Baku Azerbaidjan, les proves de classificació pels Jocs Olímpics de la Joventut. Dos atletes catalans han aconseguit la classificació per aquests Jocs que se celebraran a Nanjing, China, del 12 al 17 d’agost.
Jordi Torrents
va aconseguir la victòria en la prova de 3.000 metres amb una marca de 8’20”89, millorant el rècord de la competició. També Noel del Cerro es va classificar en salt amb perxa gràcies a la cinquena plaça aconseguida amb una marca de 4,70 metres.
Malauradament Alexis Rodríguez no es va classificar a la prova dels 2.000 m obstacles tot i la seva magnífica segona posició aconseguida amb un gran registre de 5’50”91, que representen la seva millor marca personal. El sistema de qualificacions per quotes segons els continents i proves només donava en aquesta especialitat una plaça per a Europa que ha aconseguit l’atleta francès que ha guanyat la cursa.
Tampoc es van classificar l’Emília del Hoyo que va marcar 5,87 m a la qualificació de salt de llargada i 5,47 m a la final que li va donar l’onzena posició. Sara Dorda va entrar en la sisena posició de la seva sèrie de 400 metres amb una marca de 57”89, i Ingrid Andrés va marcar 12”34 en la primera semifinal de 100 metres que no li va donar el passi per a la final, tot i entrar en la segona posició.