NOTÍCIES 2014

CAMPIONAT D'ESPANYA DE CURSES DE MUNTANYA
La Joventut Atlètica Sabadell, Campió per Equips

El passat diumenge 29 de juny es va celebrar de desena edició del Campionat d'Espanya de Curses de Muntanya Absolut i Veterà i per Equips a Cercedilla, Madrid.
Alberto Ramírez (JAS) ha estat el primer atleta català a la classificació general entrant en la sisena posició. Pedro Ordóñez (JAS) ha entrat en la desena posició i ha aconseguit el subcampionat veterà de la categoria M40, i el club Joventut Atlètica de Sabadell ha aconseguit el títol estatal per equips amb els dos atletes mencionats més Carlos Cera (JAS) que ha entrat en la setena posició i Mario Pina en la trenta-sisena.
També cal destacar els títols estatals aconseguits per Domingo Ortega (DC FC) a la categoria M65 i Joan Alba (CA A) a la de M70.