NOTÍCIES 2014

CAMPIONAT D'ESPANYA DE CLUBS DE VETERANS
El Lleida UA, Campió Femení

El passat dissabte 12 de juliol es va celebrar el Campionat d'Espanya de Clubs de Veterans a Durango, Biscaia.
A la categoria femenina, el domini dels equips catalans ha estat aclaparador, aconseguint els dos primers llocs d’honor al pòdium i una meritòria quarta posició.
El Lleida Unió Atlètica ha aconseguit el títol estatal de la categoria femenina amb una apassionat duel amb l'Avinent CA Manresa que s’ha classificat en la segona posició a només un punt del campió Aquest dos equips han intercanviat les posicions aconseguides a l’edició de 2013. La quarta plaça ha estat pel Pratenc Associació d'Atletisme que també ha aconseguit una magnífica tercera posició a la primera divisió masculina.
A la segona divisió masculina, el Barcelona At. s’ha classificat en la quart posició i el CE Universitari en la sisena.