CAMPIONAT D'ESPANYA DE MARXA
Raquel González, Subcampiona d’Espanya
Mar Juárez, Campiona Promesa
Catalunya, Campiona d’Espanya Cadet Masculí

Aquest diumenge 16 de febrer s’ha celebrat el Campionat d'Espanya de Marxa Atlètica en Ruta a Múrcia amb una destacada actuació dels atletes catalans.
Raquel González (FCB) ha aconseguit la medalla de plata dels 20 km absoluts amb un temps de 1h30’18” i Beatriz Pascual (VTiM) s’ha situat quarta amb un temps de 1h33’06”. A la mateixa cursa, Mar Juárez (CA Montornès) s’ha situat en la sisena posició amb un temps de 1h38’39” aconseguint el títol estatal de la categoria promesa.
A la classificació federacions autonòmiques de les categories de promoció, Catalunya ha aconseguit el títol de la categoria cadet masculí amb un equip format per Andrei Rodríguez, que ha estat tercer amb un temps de 25’19”, Joaquim Pueyo quart amb 25’32”, Daniel Jiménez vuitè amb 26’06” i Gabriel Ballester dotzè amb 26’49 a la cursa de 5 km.
A la categoria cadet femenina, l’equip català ha aconseguit el subcampionat, i Mariona García també ha aconseguit la medalla de bronze individual amb un temps de 25’33.
A la categoria juvenil-júnior, Catalunya també ha segona a la categoria masculina i cinquena en la femenina.