NOTÍCIES 2015

SANT SILVESTRE

L'any atlètic de ruta es va acomiadar amb les tradicionals curses conegudes com Sant Silvestre, que aquest any es van realitzar tres arreu de Catalunya.
El dia de Sant Esteve, el 26 de desembre, es va realitzar la tradicional Cursa de Sant Silvestre del Masnou amb una distància de 5 km i victòria per Abderrahman Ait Khamouch (CA Cornellà) amb un temps de 14’59”. La cursa femenina la va dominar Jelena Abele amb 17’02.
Dimecres 31 de desembre es van realitzar les dues curses que van tancar l’any 2014. La Sant Silvestre Barcelonesa, celebrada a Sant Cugat del Vallès amb una distància de 10 km i victòria de l’Omar Oughzif (AAC) amb un temps de 29’39”, repetint el triomf de l’edició anterior i Ouafaa Hamani (AAC) en dones amb amb 36’42”.
El mateix dia de cap d’any es va disputar la Cursa dels Nassos a Barcelona, també amb una distància de 10 km. Tant en homes com en dones, els guanyadors van repetir victòria. Així l’Ilias Fifa (FCB) es va imposar amb 28’57” i Lídia Rodríguez (A Santutxu) va fer el mateix en la categoria femenina amb un temps de 32’47”.

Resultats >>> *El Masnou Homes* / *El Masnou Dones* / *Sant Cugat* / *Barcelona*

Fotografies Cursa dels Nassos >>> *(I)* - *(II)* - *(III)* (JJ Vico)

Alberto Ruiz
Premsa i Comunicació
2 de gener de 2015