NOTÍCIES 2015

CAMPIONAT D'ESPANYA DE CROS
L'Equip Promesa Femení i Júnior Masculí, Campions

El passat diumenge 15 de març es va celebrar el Campionat d'Espanya Absolut de Cros Individual i per Comunitats Autònomes a Alcobendas.
Ilias Fifa ha aconseguit la victòria individual de la cursa absoluta, però no el campionat ja que és un atleta de nacionalitat marroquina. L’equip absolut masculí s’ha situat en la tercera posició amb el mencionat primer lloc de l’Ilias Fifa, la cinquena de l’Omar Oughzif i la vuitena de l’Adel Mechaal com els més destacats.
A la categoria femenina cal destacar la medalla de bronze individual aconseguida per la Lídia Rodríguez. L’equip femení absolut s’ha situat en la cinquena posició.
A la categoria promesa, l’equip català femení ha aconseguit el títol amb l’Anna Quílez sisena, Sheila Avilés onzena, Laura Gómez tretzena i Paula A Hritiuc quinzena. L’equip promesa masculí s’ha situat en la quarta posició.
A la categoria júnior, l’equip català masculí també s’ha proclamat campió amb Jordi Torrents que ha entrat quart, Lahcen Ait sisè, Alexis Rodríguez novè i Khalid Oughzif onzè. L’equip júnior femení s’ha situat en la cinquena posició.

*Resultats*   / Fotografies (JJ Vico) *(I)* - *(II)* - *(III)*  - *(IV)*

Alberto Ruiz
Premsa i Comunicació
15 de març de 2015