NOTÍCIES 2015

RUTA 18 DE GENER

El proper diumenge 18 es disputaran tres esdeveniments atlètics corresponents al calendari català de ruta.
La tradicional Cursa de 10 km del Barri de Sant Antoni arriba a la 37a edició i se celebrarà al circuit urbà d'aquest emblemàtic barri de l'eixample barcelonès. Organitzada pel Club Esport i Natura, es realitzarà sobre una distància de 10 km dins de la festa major del barri. La sortida es donarà a les 9.30 hores del matí entre els carrers Floridablanca i Viladomat, i l'arribada enfront del Polisportiu Rocafort.
La cinquena edició de la Marató Costa Daurada Tarragona 2017 aquest any també representa el Campionat de Catalunya Absolut de Marató, organitzada pel Club Runners Tarragona amb el suport de l’Ajuntament de la ciutat. La cursa començarà a les 9.00 hores amb sortida al Moll de Costa del Port de Tarragona.
El mateix diumenge 18 se celebrarà el XVIa Mitja Marató de Terrassa, organitzada per l'Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa amb el suport de l'Ajuntament de la ciutat. La sortida es donarà a les 10.00 hores al Passeig 22 de juliol - Ctra. Matadepera amb un circuit urbà i arribada al mateix emplaçament. Aquesta cursa forma part de la 9a edició Challenge de Mitges Maratons Gran Premi Diputació de Barcelona.

Web Barcelona / Web Tarragona / Web Terrassa

Alberto Ruiz
Premsa i Comunicació
14 de gener de 2015