NOTÍCIES 2015

Jornades Tècniques “Centenari de la FCA”

Dins dels diferents actes que durant els propers mesos s’aniran realitzant en commemoració del centenari de la seva fundació, la Federació Catalana d’Atletisme, a proposta del Comitè Tècnic i l’Escola d’Entrenadors, posa en marxa una sèrie de Jornades Tècniques.
Aquestes Jornades estan adreçades tant a entrenadors i monitors d’Atletisme com a tots aquells que estiguin interessat per l’entrenament esportiu (tècnics d’altres esports, estudiants de CAFiE, esportistes en actiu, afeccionats, etc..)
L’objectiu fonamental d’aquestes Jornades Tècniques és posar a l’abast de tots els interessats una eina més que faciliti la formació permanent i actualització dels coneixements aplicats a l’entrenament i la pràctica real de l’esport.
Els criteris que s’han tingut en compte per seleccionar els temes que es tractaran durant aquesta primera temporada són les preferències dels nostres propis entrenadors, manifestades mitjançant una enquesta realitzada fa algunes setmanes per l’Escola d’Entrenadors.
Per portar a bon terme les “Jornades Tècniques - Centenari de la FCA” comptarem amb la inestimable i desinteressada ajuda de diferents professionals experimentats i de contrastat prestigi tant acadèmic com en la pràctica professional.

PROGRAMA:
Jornades Tècniques I – 1, 2 i 3 de maig de 2015
L’ENTRENAMENT DE LA FORÇA DES DE LA INICIACIÓ FINS L’ALT NIVELL
Ponent: Miguel Vélez Blasco

Jornades Tècniques II – 4 i 5 de juliol de 2015
L’ENTRENAMENT EN LES PROVES DE LLANÇAMENTS
Ponents: Carlos Burón, Luis Lizaso i Mario Pestano.

Jornades Tècniques III – 24 i 25 d’octubre de 2015
PLANIFICACIÓ DE L’ENTRENAMENT. MODELS PRÀCTICS SEGONS LES ETAPES I LES DISCIPLINES.
Ponents: Claudio Veneziano, Josep Marín, Luis Lizaso, Juan C. Galán i Miguel Vélez.

Jornades Tècniques IV– 21 i 22 de novembre de 2015
ELS ALTRES ELEMENTS INDISPENSABLES PER A L’ÈXIT ESPORTIU: LA NUTRICIÓ, L’AJUDA ERGOGÈNICA, LA RECUPERACIÓ, LA DESCÀRREGA, EL COACHING,….
Ponents: Professionals especialistes del CAR de Sant Cugat.

Programa 1a. Jornada

FCA
21 d'abril de 2015