NOTÍCIES 2015

I Jornades Tècniques
L'ENTRENAMENT DE LA FORÇA DES DE LA INICIACIÓ FINS L'ALT NIVELL

El proper cap de setmana, 1, 2 i 3 de maig, la Federació Catalana d'Atletisme, a proposta del Comitè Tècnic i l'Escola Catalana d'Entrenadors, organitza les primeres Jornades Tècniques sota el títol “L'entrenament de la força des de la iniciació fins l'alt nivell”.
Aquestes jornades tècniques s'emmarquen dintre dels actes que se celebraran per a commemorar el Centenari de la fundació de la Federació Catalana d'Atletisme 1915-2015.
Es realitzaran a la seu de la Federació Catalana, carrer Trafalgar 12 de Barcelona, i estan dirigides a entrenadors i monitors d'atletisme i d'altres esports, estudiants i esportistes en actiu que estiguin interessats en la formació permanent i actualització dels coneixements.
En aquestes primeres jornades tècniques, el ponent serà en Miguel Vélez, actual director tècnic de la FCA, responsable de salts de la RFEA i entrenador de salt d'alçada al CAR de Sant Cugat. Participaran com a moderadors, Carles Triadó, director de l'Escola Catalana d'Entrenadors, Antonio Corgos, responsable de salts i proves combinades de la FCA, Luis Lizaso, responsable de llançaments de la FCA, i Armando Álvarez, responsable de velocitat i tanques de la FCA.
Les segones jornades tècniques, dedicades als llançaments, se celebraran els propers 4 i 5 de juliol.

Programa

Alberto Ruiz
Premsa i Comunicació
24 d'abril de 2015