NOTÍCIES 2015

RUTA 26 D'ABRIL

El passat diumenge 26 d'abril, es van diputar cinc curses corresponents al calendari català de ruta.
La 31a edició de  La Milla Sagrada Família – 8è Trofeu Ciutat de Barcelona, va ser per l'Adel Mechaal (AA Palamós) amb un temps de 4'06”, i a la categoria femenina es va imposar  l'atleta gallega  Solange Pereira  (CATB) amb un temps de 4'49”.
La 21a  Mitja Marató de la Garrotxa  Memorial Josep Abulí  la va dominar  Jordi Rabionet amb una marca de 1h15'09” i  Leonor Font amb 1h27'55”.
A la quinzena edició de la cursa atlètica Mulla't i Corre per l'Esclerosi Múltiple al Circuit de Catalunya es van celebrar dues curses, la de 10.000 metres va ser per Enrique Luque (Ríos RT) amb 32'08” i Janeth Becerra (Slop.cat S) amb 37'50”. A la cursa dels 5.000 m es va imposar Guillem Fernández (JAB Berga) amb 16'34” i Núria Cascante (JAB Berga) amb 19'31”.
La 21a  Mitja Marató de Girona va ser per Abderrahim El Jaafari amb 1h09'15” i Hasna Bahon (LaSansi) amb 1h19'29”.
El mateix diumenge 26 d'abril es va celebrar la tercera edició la  MonteScatano - Cursa de muntanya de Montcada i Reixac  que aquest ha representat el Campionat de Catalunya de Muntanya. Carlos Cera (JAS) s'ha proclamat campió en la categoria masculina i Sílvia Gironès  (Cornellà At) en la femenina.