NOTÍCIES 2015

CAMPIONAT D'ESPANYA DE CLUBS

Aquest cap de setmana, 9 i 10 de maig, comença l'edició número cinquanta-nou del Campionat d'Espanya de Clubs en les categories de Divisió d'Honor i Primera Divisió. La Lliga de Clubs segueix el sistema de competició on cada divisió està integrada amb 16 clubs, tant en homes com en dones. Es disputaran tres jornades, les dues primeres a encontres quadrangulars a dos atletes per prova i club, i la tercera jornada a un atleta per prova i club, però amb encontres octogonals. Es aquesta tercera jornada es decideixen els títols, ascensos i permanències.
Com ja hem assenyalat, en aquest cap de setmana se celebra la primera jornada. A la Divisió d'Honor, el Futbol Club Barcelona, l'Agrupació Atlètica de Catalunya i la Joventut Atlètic de Sabadell disputen l'encontre B de la categoria masculina a l'Estadi de Serrahima de Barcelona. En dones, el FC Barcelona, l'Agrupació AC, l'Avinent CA Manresa i l'ISS-L'Hospitalet ho faran també a l'encontre B al mateix escenari.
A la Primera Divisió, l'ISS-L'Hospitalet es desplaçarà a Elx per a disputar l'encontre B de la categoria masculina. A la categoria femenina, la JA Sabadell viatjarà a Burgos per a disputar l'encontre A, i el Lleida UA ho farà a Torrent on disputarà l'encontre C.

Web Campionat / Nota de Premsa RFEA

Alberto Ruiz
Premsa i Comunicació
7 de maig de 2015