NOTÍCIES 2015

1a Jornada
CAMPIONAT D'ESPANYA DE CLUBS

Aquest cap de setmana, 9 i 10 de maig, ha començat l'edició número cinquanta-nou del Campionat d'Espanya de Clubs en les categories de Divisió d'Honor i Primera Divisió amb la celebració de la primera jornada.
A la Divisió d'Honor, el Futbol Club Barcelona s'ha imposat l'encontre masculí celebrat a l'Estadi de Serrahima de Barcelona, i l'Agrupació Atlètica de Catalunya ha fet el mateix a l'encontre femení al mateix escenari.
A la puntuació general, el FC Barcelona s'ha situat en la quarta posició en homes i en la sisena en dones. L'Agrupació Atlètica de Catalunya ha aconseguit la tercera posició femenina i la dotzena en la masculina. La Joventut Atlètic de Sabadell s'ha situat en la tretzena posició masculina. En dones, l'Avinent CA Manresa s'ha classificat en la desena posició i l'ISS-L'Hospitalet en la setzena.
A la Primera Divisió, el Lleida UA s'ha imposat a l'encontre femení celebrat a València situant-se en la quarta posició de la general. Seguint amb dones, la JA Sabadell s'ha classificat en la novena posició. En homes, l'ISS-L'Hospitalet se situa en l'onzena posició general.

*Resultats DH* - *Classificació* / *Resultats 1D* - *Classificació*

Alberto Ruiz
Premsa i Comunicació
11 de maig de 2015