NOTÍCIES 2015

2a Jornada
CAMPIONAT D'ESPANYA DE CLUBS

El passat cap de setmana, 23 i 24 de maig, es celebrarà la segona jornada del Campionat d'Espanya per clubs en la Divisin de Honor i Primera Divisió. D'aqueste segona jornada surten els vuit equips classificats per a disputar la Fase Final pel títol i també els vuit que disputaran l'encontre per la permanència i eludir el descens.
A la Divisió d'Honor masculina, el FC Barcelona es va imposar a l'encontre celebrat a Monzón i disputarà l'encontre pel títol. En canvi, la JA Sabadell i l'Agrupació AC han quedat situats en la desena i tretzena posició, i disputaran l'encontre per la permanència. En dones, l'Agrupació AC es va imposar brillantment a Saragossa i s'ha situat en una magnífica tercera posició després de les dos jornades, i juntament amb el FC Barcelona que s'ha situat cinquè, disputaran l'encontre pel títol. L'ISS-L'Hospitalet i l'Avinent Manresa hauran de lluitar per la permanència.
A la Primera Divisió, el Lleida UA s'ha situat en una magnífica segona posició de la categoria femenina i la JA Sabadell en la novena. L'ISS-L'Hospitalet s'ha classificat en la vuitena de la categoria masculina .

*Resultats DH* - *Classificació*/ *Resultats 1D* - *Classificació*

*Fotos Barberà*(Salva Pou)

Alberto Ruiz
Premsa i Comunicació
25 de maig de 2015