NOTÍCIES 2015

CAMPIONAT DE CATALUNYA DE PROVES COMBINADES
Jesús Castillo i Tamara del Rio, Campions
Pol Vila, Rècord de Catalunya Juvenil de Decatló
Maria Vicente, Rècord de Catalunya Cadet de llargada
Adam Avila, Rècord de Catalunya Infantil de Pentatló

El passat cap de setmana, 30 i 31 de maig, es va celebrar el Campionat de Catalunya de Proves Combinades en les categories absolut, promesa, júnior i juvenil així com també per a les categories de promoció aleví, infantil i cadet.
Jesús Castillo (Cornellà At) i Tamara del Rio (AAC) s’han proclamat campions i han revalidat el títol aconseguit la temporada passada al mateix escenari. Jesús Castillo ha marcat 6.826 punts al decatló i Tamara del Rio ha fet una marca de 5.298 punts.
Cal destacar les actuacions de Pol Vila (Av Manresa) que ha marcat 6.522 punts a la prova del decatló, establint un nou rècord de Catalunya juvenil. També la Maria Vicente (ISS-L’H) ha tornat a ser protagonista de l’esdeveniment en marcar 5,89 m en salt de llargada millorant el rècord català cadet. La Maria ha aconseguit 4.483 punts a l’hexatló que millorarien àmpliament l’anterior rècord estatal, però per la circumstància de que la mitjana del vent de les dos proves que es superior a 2.0 m/s invalida la possibilitat de rècord.
També a la categoria infantil s’ha millorat el rècord català masculí, ha estat l’Adam Àvila (AAC) que ha marcat 2.588 punts al pentatló.
Jesús Castillo també s’ha proclamat campió de la categoria promesa i Núria Rovira ha estat la campiona d’aquesta categoria. A la categoria júnior els campions han estat Bernat Parpal (FCB) i Emilia del Hoyo (Av Manresa), a la juvenil Pol Vila (Av Manresa) i Cora Sepúlveda (CA Vic), a la cadet Enric Paris (FACVAC Valls) i Maria Vicente (ISS-L’H), en infantil Adam Àvila (AA C) i Aina Rabadán (CA Laietània).

*Resultats*
/ *Resultats(Resums)* / *Fotografies*(JJ Vico)

Alberto Ruiz
Premsa i Comunicació
1 de juny de 2015