NOTÍCIES 2015

Jornada Final
CAMPIONAT D'ESPANYA DE CLUBS


El proper cap de setmana 13 i 14 de juny, se celebrarà la jornada final del Campionat d'Espanya de Clubs en les categories de Divisió d'Honor, Primera i Segona Divisió. En aquesta tercera i definitiva jornada es decideixen els títols estatals per clubs de les diferents categories i les places d'ascens, descens i permanència. Els encontres es realitzaran amb el format d'un atleta per prova amb vuit equips participants.
A la Divisió d'Honor, els encontres pel títol se celebraran a l'Estadi CAD de Saragossa. El Futbol Club Barcelona participarà en aquesta final tant a la categoria masculina com a la femenina, i l'Agrupació Atlètica de Catalunya ha classificat l'equip femení. L'encontre per la permanència de la categoria masculina se celebrarà a Burgos, on participarà l'equip masculí de l'Agrupació AC i la Joventut Atlètica de Sabadell. L'encontre femení es disputarà a l'Hospitalet i seran els equips de l'ISS-L'Hospitalet i l'Avinent Manresa qui lluitaran per a eludir el descens.
A la Primera Divisió, l'encontre masculí pel títol i l'ascens a la divisió d'honor se celebrarà també a Alcorcón, i participarà l'equip de l'ISS-L'Hospitalet en la categoria masculina, i la Joventut Atlètica de Sabadell en la femenina. Aquest mateix equip vallesà, però en la categoria femenina, lluitarà   a València per a eludir el descens.
Els encontres de la Segona Divisió se celebraran diumenge 14, amb la participació dels equips masculins del Lleida UA i l'Avinent Manresa a l'encontre pel títol i l'ascens que se celebrarà a Sòria.

Web Campionat

Alberto Ruiz
Premsa i Comunicació
12 de juny de 2015