NOTÍCIES 2015

Jornada Final
CAMPIONAT D'ESPANYA DE CLUBS


El passat cap de setmana 13 i 14 de juny, es va celebrar la jornada final del Campionat d'Espanya de Clubs en les categories de Divisió d'Honor, Primera i Segona Divisió. El CA Playas de Castellón i el València Terra i Mar, han revalidat els corresponents títols de la categoria masculina i femenina, respectivament.
A la Divisió d'Honor, als encontres disputats pel títol es van disputar a l'Estadi CAD de Saragossa, el Futbol Club Barcelona ha aconseguit la segona posició tant a la categoria masculina com a la femenina.
A l'encontre per la permanència disputat a Burgos, l'Agrupació Atlètica de Catalunya s'ha imposat brillantment a l'encontre masculí i la Joventut Atlètica de Sabadell s'ha classificat en la sisena posició, ambdós clubs continuaran la propera temporada a la Divisió d'Honor. A la categoria femenina, l'encontre per la permanència es va celebrar a l'Hospitalet, on l'Avinent Manresa s'ha situat en la cinquena posició i l'ISS-L'Hospitalet s'ha classificat en la vuitena, que malauradament li porten al descens a la Primera Divisió.
A la Primera Divisió, l'equip masculí de l'ISS-L'Hospitalet s'ha classificat en la quarta posició, i el Lleida UA s'ha classificat en la vuitena de la categoria femenina. A l'encontra per a eludir el descens, la JA Sabadell s'ha classificat en una còmoda quarta posició.
A la Segona Divisió, l'equip masculí de l'Avinent Manresa s'ha classificat en la quarta posició i el Lleida UA en la setena.

Resultats >>> *DH* - *1D* - *2D*

Alberto Ruiz
Premsa i Comunicació
15 de juny de 2015