NOTÍCIES 2015

II Jornades Tècniques
L'ENTRENAMENT EN LES PROVES DE LLANÇAMENTS

El proper cap de setmana, 4 i 5 de juliol, la Federació Catalana d'Atletisme, a proposta del Comitè Tècnic i l'Escola Catalana d'Entrenadors, organitza les segones Jornades Tècniques sota el títol “L'entrenament en les proves de llançaments”.
Aquestes jornades tècniques s'emmarquen dintre dels actes que se celebraran per a commemorar el Centenari de la fundació de la Federació Catalana d'Atletisme 1915-2015.
Es realitzaran al Centre d'Alt Rendiment de Sant Cugat del Vallès, i estan dirigides a entrenadors i monitors d'atletisme i d'altres esports, estudiants i esportistes en actiu que estiguin interessats en la formació permanent i actualització dels coneixements.
En aquestes segones jornades tècniques, el ponent serà Carlos Burón Fresno, Responsable de Llançaments de la RFEA fins el 2012 Professor Titular Universitat de León, Responsable Llançaments CEARD de León i entrenador d'atletes com Manolo Martínez, campió del món de pes, i la recent recordista estatal de llançament de disc Sabina Asenjo, entre d'altres.
També participarà Luis Lizaso Sanz, Responsable de Llançaments de la FCA i l'atleta Haja Gerewu.
Les terceres jornades tècniques, dedicades la planificació de l'entrenament, se celebraran els propers 24 i 25 d'octubre.

Programa

Alberto Ruiz
Premsa i Comunicació
29 de juny de 2015