NOTÍCIES 2015

RUTA 11 DE GENER

El proper diumenge 11 de gener, el calendari català de curses en ruta disposa de tres bones ofertes, una mitja marató, una cursa de 10 quilòmetres i una altre de 13 km.
La 32a Mitja Marató i Quart de Marató de Sitges l'Aliança, organitzada per l'Ajuntament de la ciutat. La mitja marató donarà la sortida a les 10.00 hores al Passeig Marítim i el quart de marató ho farà una hora abans al mateix punt i amb una distància de 10.503 metres. Aquesta cursa forma part de la 9a Challenge de Mitges Maratons – Gran Premi Diputació de Barcelona i del Circuit l'Aliança.
La tercera edició de la Sant Miquel Xperience, organitzada per l'Ajuntament de Sant Feliu de Codines, amb un recorregut de 13 km, sortida a les 11.00 hores a Sant Feliu de Codines i que passarà per l'espai natural de Sant Miquel del Fai.
El mateix diumenge se celebrarà la segona edició de La Sansi de Mataró, organitzada pel Club Atletisme La Sansi i l'Ajuntament de la ciutat, sobre una distància de 10 km donarà la sortida a les 10.00 hores amb sortida i arribada al Passeig Marítim.

Web Sitges / Web Sant Feliu de Codines / Web Mataró

Alberto Ruiz
Premsa i Comunicació
7 de gener de 2015