NOTÍCIES 2015

CAMPIONAT D'EUROPA JÚNIOR
Miguel Alberto Blanco, Subcampió d'Europa amb Rècord Català

El passat cap de setmana, del 16 al 19 de juliol, es va celebrar el Campionat d'Europa Júnior a Eskilstuna, Suècia, amb una gran participació d'atletes catalans.
Destaca sobretot la medalla de plata aconseguida per Miguel Alberto Blanco en la prova de llançament de martell amb un registre de 79,05 metres, marca que representa un nou rècord de Catalunya júnior de l'especialitat.
També Jordi Torrents va aconseguir una magnífica sisena posició a la final dels 1.500 metres amb un temps de amb 3'51”18. Aleix Pi es va classificar vuitè a la final de salt amb perxa amb una marca de 5,20 metres i Gerard Mateu Porras també va ser finalista amb la mateixa vuitena posició als 110 m tanques amb un temps de 14”14, tot i que a les sèries classificatòries va marcar una excel·lent marca de 13”87.
Alexis Rodríguez es va classificar onzè a la final dels 3.000 m obstacles amb un temps de 9'15”10.
No van poder accedir a disputar la final, Javier Delgado  que va marcar 53”01 a la semifinal dels 400 m tanques, Noel del Cerro  que va saltar 4,70 m a la qualificació de salt amb perxa, Jordi Yoshinori Matsuoka  en llargada amb 6,79 m, Jaume Roca en triple salt amb 15,17 m, Sheila García  en salt de llargada 5,81 m, Irene Méndez als 400 metres 57”58 i Sònia Nasarre  als 400 m tanques amb un temps de 1'02”62.