NOTÍCIES 2015

FESTIVAL OLÍMPIC DE LA JOVENTUT EUROPEA
Aleix Porras, Campió als 400 m tanques
Pol Retamal, Medalla de bronze als 100 metres

El passat divendres 31 es va clausurar el Festival Olímpic de la Joventut Europea celebrat a Tiblisi, Geòrgia amb una extraordinària actuació dels atletes catalans que van  aconseguir dos medalles i dos llocs de finalistes de cinc atletes participants.
Aleix Porras es va proclamar campió de la prova dels 400 m tanques amb una marca de 52”52 i Pol Retamal va aconseguir la medalla de bronze als 100 metres amb un temps de 10”92.
Annasse Mahboub
es va classificar en una magnifica cinquena posició als 3.000 metres amb un temps de 9’00”29 i Aaron Solà es va situar en la setena posició del llançament de disc amb un millor tir de 48,99 metres.
Carla Morral
es va classificar setena a la seva seria de  800 m amb un temps de 2’26”35 i no va aconseguir el passi a les semifinals.