NOTÍCIES 2015

CONTROL RFEA DE MIGFONS I FONS

El proper dissabte 8 d’agost se celebrarà el Control RFEA de Migfons i Fons, organitzat per la Federació Catalana d’Atletisme, a l’Estadi Municipal de Granollers. Es realitzaran curses de 1.500 m i 800 metres en categoria masculina i femenina, i 5.000 metres en la femenina.
Aquest control es realitza amb l’objectiu d’aconseguir marques mínimes per a participar al Campionat del Món de Pequin i està prevista la participació dels recents campions d’Espanya Adel Mechaal (AA Palamós) en 1.500 metres, Esther Guerrero (FCB) en 800 m i Lídia Rodríguez (BA) que farà l’intent de mínima als 5.000 metres.
També està prevista la participació dels millors atletes catalans i de la resta de l’estat que es troben amb la possibilitat d’aconseguir mínima o millorar la seva marca personal. També participaran alguns dels atletes africans dirigits per Jama Aden, que es troben entrenant a Sabadell i que ja ho van fer al passat Míting del Centenari a Barcelona.
Està previst que el festival atlètic comenci a les 20,00 hores i en les properes dates donarem a conèixer la llista complerta de participants.

inscripcions per Intranet fins el 5 d'agost

Alberto Ruiz
Premsa i Comunicació
4 d'agost de 2015