NOTÍCIES 2015

CAMPIONAT DE CATALUNYA DE CLUBS CADET EN PISTA COBERTA
L'ISS-L'Hospitalet, Campió en categoria masculina i femenina
Maria Vicente, Rècord de Catalunya de 60 m tanques amb 8"74

El passat dissabte 24 de gener es va disputar l'onzena edició del Campionat de Catalunya de Clubs Cadet a la Pista Coberta de Catalunya a Sabadell. L'ISS-L'Hospitalet s'ha proclamat campió tant a la categoria masculina com a la femenina.
A la categoria masculina, la competició ha estat molt igualada amb victòria per a l'ISS-L'Hospitalet per només dos punts sobre la JA Sabadell i per quatre amb l'AV Manresa que ha estat tercer. En dones, l'emoció ha estat pel segon lloc, ja que el CA Canaletes ha superat per només un punt a l'Agrupació AC.
Cal destacar l'actuació de la Maria Vicente (ISS-L'H) que ha tornat a batre el rècord de Catalunya cadet de 60 m tanques en pista coberta amb un registre de 8”74, millorant el quatre centèsimes el seu propi registre que va aconseguir la setmana passada al mateix escenari.
Seguint amb les actuacions individuals, cal destacar el rècord del campionats aconseguit per Joaquim Pueyo (ISS-L'H) a la prova dels 3.000 m marxa amb un temps de 13'52”14 i l'Hèctor Ramos (CA Igualada) que ha igualat el de salt d'alçada amb 1,80 metres.

*Resultats* / *Fotos*(Miguel Romero)

Alberto Ruiz
Premsa i Comunicació
26 de gener de 2015