NOTÍCIES 2015

CROS INTERNACIONAL JUAN MUGUERZA

El passat diumenge 25 de gener es va celebrar el LXXIIè Cros Internacional Juan Muguerza a Elgoibar, Guipúscoa amb una destacada actuació dels atletes catalans.
A la categoria absoluta, Marta Galimany (FCB) es va classificar la tretzena posició, setena atleta espanyola classificada.
Cal destacar l'actuació dels atletes de la categoria juvenil, on Naoufal Erraoui (Bikila Tarraco) va aconseguir la victòria, Annasse Mahboub (AA Palamós) es va situar segon i Jaouad Hssini (CE Penedès) tercer. Cursa en la que Genis Fernández (CA Vic) es va situar sisè i Guillem Carner (CA Igualada) setè. A la categoria juvenil femenina, Anna Mestres (ISS-L'H) també va ser tercera.
També a la categoria cadet els atletes catalans han tingut una magnífica actuació amb la victòria de la Paula Blasco (CA Igualada), el tercer lloc de l’Elia Saura (CA Canaletes), la quarta plaça de Ia Vidal (CA Lloret-LS) i la sisena de Jana Aguilar (CA Vic). En nois, Aaron las Heras (AAC) va aconseguir la victòria, Toni Baños (Av Manresa) la segona posició, Pau Orive (CA Canaletes) la quarta, Kevin Fernandez (UA Terrassa) la cinquena i Kamal Tamghart (Cornellà At) la sisena.
A la categoria júnior masculina, Lahcen Ait Alibou (CE Penedès) es va classificar en la cinquena posició, i Jesús Hurtado (JAS) en la sisena.

*Resultats*

Alberto Ruiz
Premsa i Comunicació
26 de gener de 2015