NOTÍCIES 2015

RUTA 4 D'0CTUBRE

El proper diumenge 4 d'octubre, el calendari català de ruta està ple de bones i variades ofertes.
La 35a edició de la Cursa Popular Solidària Ciutat de Cornellà, organitzada pel Club d'Atletisme Cornellà Atlètic i l'Ajuntament de la ciutat. La sortida es donarà a les 09,00 hores al carrer del Rugbi amb un recorregut urbà amb arribada a l'Estadi Municipal d'Atletisme i Rugbi.
La 33a edició de la Cursa Popular Ciutat d'Olot – Sant Lluc, organitzada pel Club Atletisme Olot – Terra de Volcans i l'Institut Municipal d'Esports i Lleure de la ciutat. Amb sortida i arribada al Pavelló Municipal d'Esports, el tret de sortida es donarà a les 09,30 h amb un recorregut urbà de 10 km pels indrets més característics de la ciutat.
La 32a Mitja Marató de Sant Cugat, organitzada pel Club Muntanyenc SC, el Club Tennis Natació SC i l'Ajuntament de la ciutat. La sortida es donarà a les 09,00 hores a l'Avinguda Pla de Vinyet, just al davant de l'Auditori, i l'arribada a la Rambla del Celler. Paral·lelament es diputarà una altre cursa de 5 km amb sortida a les 09.00 hores amb els mateixos punts de sortida i arribada. La Mitja de Sant Cugat forma part de la 9è Challenge de Mitges Maratons Gran Premi Diputació de Barcelona, essent la segona cursa de les tretze programades.
El 10è 10 km Valls d'Andorra, organitzada pel Club Atletisme Valls d'Andorra, pels carrers de la Parròquia d'Andorra la Vella, amb sortida i arribada a l'Estadi Comunal d'Andorra la Vella. La sortida es donarà a les 09,30 h i paral·lelament es realitzarà una cursa solidària de 5 km a benefici d'Unicef.
La 3a edició del Correbarri a Barcelona, organitzada pel Club Natació Atlètic-Barceloneta i Gaudium Sports i l'Ajuntament de la ciutat. La sortida es donarà a les 09,00 hores amb un recorregut de 10 km i la a zona de sortida i arribada serà a la Plaça del Mar de Barcelona.
La 1a Cursa Mercabarna 5km & 10 km, organitzada per Mercabarna. La sortida de les dues curses es realitzarà a les 11,00 hores al carrer Major de Mercabarna, amb un recorregut molt singular, ja que es realitzarà pels principals mercats d'aliments majoristes. Una jornada de portes obertes atlètica que pretén apropar un equipament com el mercat central majorista als ciutadans.

Web Cornellà / Web Olot / Web Sant Cugat

Web Andorra / Web Barcelona / Web Mercabarna

Alberto Ruiz
Premsa i Comunicació
30 de setembre de 2015