NOTÍCIES 2015

CAMPIONAT DE CATALUNYA PROMESA EN PISTA COBERTA
Campionat de Catalunya Absolut de 3.000 metres
Jordi Torrents, Rècord de Catalunya Júnior de 3.000 m

El passat diumenge 25 de gener es va celebrar el Campionat de Catalunya Promesa en Pista Coberta a la Pista Coberta de Catalunya de Sabadell amb un bon nivell de marques.
Cal destacar l'actuació de Cristina Lara (FCB) que es va imposar a les proves de 60 i 200 metres aconseguint dos rècords dels campionats als 60 metres, primer 7”65 a la semifinal i desprès 7”53 a la final. El títol de 200 m el va aconseguir amb un temps de 24”85. El mateix va fer l'Ariadna Ramos (CA Igualada) però en llargada i triple salt, millorant el rècord dels campionats en aquesta última prova amb 12,80 m i aconseguint el títol de llargada amb 5,69 metres. Dídac Salas (FCB) amb un salt de 5,40 metres en perxa també va millorar el rècord dels campionats.
Conjuntament es va realitzar el Campionat de Catalunya Absolut de 3.000 metres, prova en la que es va imposar l'atleta de categoria promesa Marc Alcalà (FCB) aconseguint els dos títols en joc i amb el registre de 8'04”99 també va millorar el rècord dels campionats de la categoria promesa.
La segona plaça de l'autonòmic absolut de 3.000 metres va ser per Jordi Torrents (JAS) que amb un temps de 8'12”01 va establir un nou rècord de Catalunya júnior de 3.000 metres, millorant en més de 10 segons l'anterior registre que datava de 2013.
El títol absolut femení de 3.000 m va ser per a la Montse Mas (CA Montornès) amb un temps de 9'36”99.

*Resultats* / *Resultats 3.000 Absolut* / *Fotos*(Joan Sebastià)