NOTÍCIES 2015

RUTA 10, 11 i 12 d'OCTUBRE

El proper cap de setmana, el calendari català de ruta disposa de quatre bones ofertes.
Dissabte 10 es realitzarà la tercera edició de la Cursa i Caminada de Muntanya “Forat del Vent”, organitzada per Marató Catalunya, al Parc de Collserola amb una distància de 10.8 km. La sortida es donarà a les 09,00 hores a la carretera d'Horta.
Diumenge 11 es disputarà la 32a Mitja Marató de Roda de Ter i 19a Cursa de 10 Km, organitzada pe la Comissió Atlètica Roda. La sortida es donarà les 10,30 hores a la carretera de Manlleu, amb un circuit tancat que surt de Roda de Ter, que passa per Manlleu, Vic i torna al mateix emplaçament. La cursa de 10 km també farà el circuit tancat sense arribar a Vic. La mitja de Roda forma part de la Challenge de Mitges Maratons Gran Premi Diputació de Barcelona.
També diumenge la 27a Cursa de Fons a Sant Muç – Rubí, organitzada pel club Unió Atlètica Rubí. Amb una distància de 10 km, la sortida es donarà a les 09,30 hores a la Rambla del Ferrocarril, davant de l'estació de Rubí.
Dilluns 12 d'octubre se celebrarà la tercera edició de la Cursa Eurofitness al districte barceloní de Nou Barris, organitzada per Eurofitness i l'Agrupació Atlètica de Catalunya. Es disputaran dues curses, una de 5 km i una altra de 10 km, amb el punt de sortida i arribada al carrer Rosselló i Porcel a les 09,30 hores.

Web Collserola / Web Roda de ter / Web Rubí / Web Barcelona

Alberto Ruiz
Premsa i Comunicació
8 d'octubre de 2015