NOTÍCIES 2015

III Jornades Tècniques
PLANIFICACIÓ DE L'ENTRENAMENT. MODELS PRÀCTICS SEGONS LES ETAPES i LES DISCIPLINES

El cap de setmana del 24 i 25 d'octubre, la Federació Catalana d'Atletisme, a proposta del Comitè Tècnic i l'Escola Catalana d'Entrenadors, organitza les terceres Jornades Tècniques sota el títol “ Planificació de l'entrenament. Models pràctics segons les etapes i les disciplines”. Aquestes jornades tècniques s'emmarquen dintre dels actes que se celebren per a commemorar el Centenari de la fundació de la Federació Catalana d'Atletisme 1915-2015.
Es realitzaran al Centre d'Alt Rendiment de Sant Cugat del Vallès, i estan dirigides a entrenadors i monitors d'atletisme i d'altres esports, estudiants i esportistes en actiu que estiguin interessats en la formació permanent i actualització dels coneixements.
En aquestes jornades participaran tècnics de reconegut prestigi com Claudio Veneziano, José Enrique Villacorta, Josep Marín, Luis Sevillano, José Manuel Vela i Miguel Vélez.
Les quartes jornades tècniques, dedicades als altres elements indispensables per a l'èxit esportiu, com la nutrició, l'ajuda ergogènica, la recuperació, etc, se celebraran els propers 21 i 22 de novembre.

+ informació

Alberto Ruiz
Premsa i Comunicació
15 d'octubre de 2015