NOTÍCIES 2015

RUTA 15 DE NOVEMBRE

El proper diumenge 15 de novembre, el calendari català de ruta disposa de quatre bones ofertes.
La mitja marató, 37a Campionat Internacional d'Atletisme de Fons del Ripollès, organitzat per l'Ajuntament de Ripoll amb un recorregut que va des de Ripoll a Sant Joan de les Abadesses i de tornada a Ripoll. La sortida es donarà a les 10,00 hores a la Carretera de Barcelona. En aquest festival atlètic també se celebrarà la quarta cursa popular Ripoll Bressol de Catalunya sobre una distància de 6 Km.
La 36a Cursa Popular Clot - Camp de l'Arpa - Verneda a Barcelona, organitzada per la Secció Excursionista Foment Martinenc (SEFM) i l'Associació Sant Martí Esport (ASME). Amb sortida a les 09,30 h davant del Foment Martinenc, al carrer Provença. La cursa de 10 km passarà pels tres emblemàtics barris de Barcelona.
La quarta edició dels 10 km de Les Franqueses, organitzats pel Club d'Atletisme a 4 el Km i el Patronat Municipal d'Esports, amb una distància de 10 km i un circuit urbà de 5 km pels voltants de les Franqueses amb sortida a les 10,00 hores a la Zona Esportiva Municipal. Una cursa solidària que pretén ajudar a la recerca i a la lluita contra el càncer de ronyó.
La Cursa Solidària Running 1900 RCD Espanyol , organitzada per Pericos Solidaris del RCD Espanyol. Amb sortida a les 10,45 hores al Centre Comercial Splau, un recorregut urbà de 10 km i arribada a la gespa de l'Estadi de Cornellà El Prat.

Web Ripoll / Web Barcelona / Web Les Franqueses / Web Cornellà-El Prat

Alberto Ruiz
Premsa i Comunicació
12 de novembre de 2015