NOTÍCIES 2015

IV Jornades Tècniques
ELS ALTRES ELEMENTS INDISPENSABLES PER A L’ÈXIT ESPORTIU: LA NUTRICIÓ, L’AJUDA ERGOGÈNICA, LA RECUPERACIÓ, LA DESCÀRREGA, EL COACHING,…. 

El proper cap de setmana, 21 i 22 de novembre, la Federació Catalana d'Atletisme, a proposta del Comitè Tècnic i l'Escola Catalana d'Entrenadors, organitza les quartes Jornades Tècniques sota el títol “Els Altres Elements Indispensables per a l’Èxit Esportiu: La Nutrició, l’Ajuda Ergogènica, la Recuperació, la Descàrrega, la Psicologia,...”. Aquestes jornades tècniques s'emmarquen dintre dels actes que se celebren per a commemorar el Centenari de la fundació de la Federació Catalana d'Atletisme 1915-2015.
Es realitzaran al Centre d'Alt Rendiment de Sant Cugat del Vallès, i estan dirigides a entrenadors i monitors d'atletisme i d'altres esports, estudiants i esportistes en actiu que estiguin interessats en la formació permanent i actualització dels coneixements.
En aquestes jornades participaran professionals de reconegut prestigi com la Dra. Mª Victòria Pons, el Dr. Piero Galilea, la fisioterapeuta Isabel Arbonés i el coach Jordi Gatnau.
Amb aquestes jornades tècniques es tanca el cicle d’aquestes activitats que es va iniciar el passat mes de maig dins dels actes programats en el centenari de la fundació de la FCA.

+ informació

Alberto Ruiz
Premsa i Comunicació
17 de novembre de 2015