NOTÍCIES 2015

JEAN BOUIN

El proper diumenge 22 de novembre se celebrarà la 92a Jean Bouin, 66è Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona - 32 Edició Trofeus Escolars Generalitat de Catalunya - 30 Premis Promesa de la Diputació de Barcelona - Gran Premi Allianz, organitzat per Mundo Deportivo.
Les curses tindran la sortida a l'avinguda Rius i Taulet i l'arribada a l'avinguda María Cristina. Excepte la cursa sènior masculí i femení i promesa femení, que sortirà de l'avinguda María Cristina. La cursa Open 10 km arribarà a Rius i Taulet. La cursa Open 5 km finalitzarà a l'Arc de Triomf.
El festival atlètic començarà a les 9,00 h amb les sortides de les curses Open de 5 km i 10 km, a partir de les 10,45 h es realitzaran les curses corresponents a les diferents categories, fins a arribar a les 11,20 h que es donarà la sortida a les curses sènior masculina i femenina. Posteriorment, i fins a les 13.20 hores continuaran les diferents categories de promoció.
En aquesta edició destaca la participació Carles Castillejo, guanyador a l'edició de 2012, també Adel Mechaal i Marc Alcalà. A la participació internacional destaquen l'eritreu Aaron Kifle i el kenyà Michael Bett. En dones, cal destacar la presència de la Lídia Rodríguez, subcampiona en les dos últimes edicions.

Web organitzador

Alberto Ruiz
Premsa i Comunicació
19 de novembre de 2015