NOTÍCIES 2015

RUTA 29 DE NOVEMBRE

El proper diumenge 29 de novembre, el calendari català de ruta disposa de quatre bones ofertes.
La 38a  Cursa de la Sagrera,  organitzada per la Comissió de Festes del Barri de la Sagrera, se celebrarà pels carrers del popular barri de la capital barcelonina amb dos distàncies, de 10 km i de 5 km. La sortida es donarà a les 08.30 hores al carrer Hondures - Josep Estivill. Aquesta cursa dedicarà una part de la recaptació a la Marató de TV3.
La 24a Mitja Marató Ciutat de Tarragona, organitzada pel Patronat Municipal d'Esports de Tarragona. Amb sortida a les 10.00 hores des del Vial Cardenal Vidal i Barraquer de la capital tarraconense. En aquest festival atlètic també se celebrarà una cursa popular de 10 quilòmetres.
La 23a  Cursa Muntanya del Farell  a Caldes de Montbui, organitzada per la secció d'atletisme del CN Caldes. Amb una distància de 13.200 metres i un circuit de terra i asfalt, la sortida es donarà a les 10,00 hores al Parc del Bugarai i arribada al mateix indret.
La Rexona Street Run 10 km a Esplugues de Llobregat – Barcelona, organitzada pel Grup AtresMedia i la Real Federación Española de Atletismo. La sortida es donarà a les 10,00 hores a la Plaça de Catalunya d'Esplugues de Llobregat amb un recorregut urbà que finalitza en el mateix indret.


Web Barcelona / Web Tarragona / Web Caldes de Montbui / Web Esplugues

Alberto Ruiz
Premsa i Comunicació
25 de novembre de 2015