NOTÍCIES 2015

CROS 28 i 29 DE NOVEMBRE

El passat cap de setmana, 28 i 29 de novembre es van celebrar cinc esdeveniments atlètics de la modalitat de cros corresponents al calendari català de cros.
Dissabte 28 es va disputar el 34è Cros de Sant Sadurní a Montornès del Vallès, organitzat pel CA Montornès i l'Ajuntament de la vila dintre de les festes de Sant Sadurní, amb curses en les categories de promoció.
Diumenge 29 es van celebrar quatre festivals atlètics.
El 44è Cros Antonio Amorós - Gran Premi Internacional UCA organitzat pel club Unió Colomenca i l'Ajuntament de la Santa Coloma de Gramanet. La victòria de la cursa sènior va ser per Bilal Ziadi (UCA) en homes i Isabel Rodríguez (PA) en dones.
El 37è Cros Vila de Castellar – Memorial Pere Hernández, a Castellar del Vallès, organitzat pel CA Castellar al Parc de Colobres. Marcos García (AC Bcn) i Mireia Guaner (AAC) es van imposar a les curses absolutes.
El 27è Cros Ciutat de Valls – Memorial Júlia Celma, organitzat pel club FACVAC. Amb un recorregut nou els guanyadors se les curses absolutes van ser Lahcem Semlali en homes, i Mercè Guerra (JAS) en dones.
El 20è Cros d'Olot – Memorial Miguel Ángel Chorrero, organitzat pel Club Natació Olot i el Consell Esportiu de la Garrotxa, al circuit dels paratges de les Tries. La victòria va ser per Arnau Turón (CA Olot) i Anna Quílez (CA Lloret-LS).

Resultats >>> *Montornès* / *Santa Coloma* / *Castellar* / *Olot* / *Valls*

*Fotos Castellar*(Salva Pou)

Alberto Ruiz
Premsa i Comunicació
2 de desembre de 2015