NOTÍCIES 2015

PRESENTACIÓ DEL CROS DE GRANOLLERS

El passat dimarts es va realitzar la presentació del 49è Cros Internacional de Catalunya Ciutat de Granollers. A l'acte va participar Josep Mayoral, alcalde de Granollers, Joan Viluendas, president de la Federació Catalana d'Atletisme, i Joan Cutrina, president del Club Atlètic Granollers, entre d'altres autoritats, així com també les atletes de reconegut prestigi, Montse Mas i Loida Reyes.
El Cros de Granollers se celebrarà el proper diumenge 6 de desembre i com cada any, aposta per la participació dels millors atletes catalans i per una destacada participació estatal i internacional.
Cal destacar la participació de Carles Castillejo (Adidas), Marc Alcalà (FCB), Artur Bossy (FCB), Abdelaziz Merzougi (Sk AC), Marta Galimany (FCB), Montse Mas (FCB), Judit Pla (S), Míriam Ortiz (AAC), Esther Guerrero (FCB) i Anna Bové (FCB) entre d'altres. De la participació internacional podem destacar a l'atleta kenyà Michael Bett, el letó Edgars Sumsmis, la kenyana Vitaline Jemaiyo i la letona, Jelena Abele.

Web organitzador / Díptic Cros

Alberto Ruiz
Premsa i Comunicació
3 de desembre de 2015