NOTÍCIES 2015

DIADA CENTENARI DE LA FEDERACIÓ (1915-2015)

Aquest dijous 10 de desembre, a la Sala d'Actes de l'INEFC de Barcelona, la Federació Catalana d'Atletisme ha celebrat la Diada del Centenari en el marc del actes del Centenari de la fundació de la Federació. Celebració que ha servit per a retre homenatge a totes a aquelles persones i entitats que han escrit la història de la Federació i per conseqüència la de l'Atletisme Català.
La gran família de l'atletisme català s'ha reunit per a per retre un homenatge a tots els atletes olímpics i els seus entrenadors, medallistes en Campionats del Món i d'Europa Absoluts i atletes amb més de 10 títols de Campió de Catalunya Absolut i rècords històrics, a Clubs amb més de 50 anys d'història, a expresidents de la Federació i del Comitè de Jutges, així com també als mitjans de comunicació. Al cap i a la fi a aquelles persones i institucions que han configurat la nostra història.
Ha estat una nit plena d'emocions on tots els protagonistes s'han pogut retrobar desprès de molts anys en un acte solemne però a la vegada familiar.
Medallistes olímpics com el Valentí Massana, la Maria Vasco, Dani Plaza i José Manuel Abascal han estat protagonistes. També atletes llegendaris com en Josep Molins, Tomas Barris, Antonio Corgos, Carles Sala, David Canal, Natàlia Rodríguez i una llarga llista de noms il·lustres que han escrit l'historia de l'atletisme català.

Relació d'Homenatjats / Fotografies (Jordi López)


Alberto Ruiz
Premsa i Comunicació
10 de desembre de 2015