NOTÍCIES 2015

RUTA 26, 27 i 31 de DESEMBRE

Com és tradicional, per acabar l'any atlètic se celebren les curses conegudes com Sant Silvestre. En aquesta temporada, són tres les que es realitzen arreu de Catalunya, i també en aquestes dates es disputarà la Mitja Marató de l’Espirall.
Tot i que tradicionalment les curses San Silvestre se celebren l'últim dia de l'any, el dia de Sant Esteve, 26 de desembre, se celebrarà la 36a Sant Silvestre del Masnou, organitzada pel Club La Sansi. Amb sortida i arribada al Port Esportiu del Masnou es disputarà amb una distància de 5 km.. El festival atlètic començarà a partir de les 09,15 h amb curses de promoció.
Diumenge 27 se celebrarà la 36a Mitja Marató de L'Espirall a Vilafranca del Penedès, organitzada per l'Associació de Veïns del barri de l'Espirall. La sortida es donarà a les 10 hores des de l'Avinguda Pelegrina i l'arribada estarà ubicada al Carrer Martorell. Aquesta cursa forma part de la 10a Challenge de Mitges Maratons Gran Premi Diputació de Barcelona, essent la setena prova de les tretze programades.
Dimecres 31 de desembre es realitzaran dos curses que tancaran l'any atlètic. La 17a Cursa dels Nassos – Trofeu Centenari FCA, organitzada per l'Ajuntament de Barcelona. Amb sortida i arribada al carrer Selva de Mar de Barcelona i amb una distància de 10 km, donarà el tret de sortida a les 17.30 hores. Cal destacar que aquesta forma part dels actes del Centenari de la fundació de la Federació Catalana d’Atletisme.
La 17a Sant Silvestre Barcelonesa Sant Cugat L’Aliança també se celebrarà l’última tarda de l’any, organitzada pel Club Atlètic Barcelonès i l'Ajuntament de Sant Cugat del Vallès, localitat on se celebrarà la cursa. Amb una distància de 10 km de recorregut, la sortida es donarà a les 17.30 hores a la Plaça Victòria dels Àngels de Sant Cugat i passarà pels indrets més emblemàtics de la ciutat. Aquesta cursa forma part del Circuit Divina Pastora Assegurances L’Aliança, essent l'última prova de les onze programades.

Web El Masnou / Web Vilafranca / Web Barcelona / Web Sant Cugat

Alberto Ruiz
Premsa i Comunicació
24 de desembre de 2015