Nota de Premsa nº: 1/2005
Barcelona, 13 de gener de 2005
CAMPIONAT DE CATALUNYA DE CLUBS EN PISTA COBERTA
Aquest diumenge 16 de gener, es celebra a Vilafranca del Penedès la desena edició del Campionat de Catalunya de Clubs en Pista Coberta en les categories A i B. El diumenge 16 a partir de les 10,00 hores els clubs que es troben en la categoria B competiran per una plaça d’ascens a la primera categoria. El mateix diumenge a partir de les 16,30 h els clubs de la primera categoria competiran per aconseguir el Campionat Autonòmic de 2.005.
El Futbol Club Barcelona lluitarà per revalidar el títol autonòmic ja que és l’actual campió, tant en la categoria masculina com en la femenina. A l’historial d’aquest campionat català l’Integra 2, l’Agrupació Atlètica de Catalunya – UBAE i el mateix FCB es reparteixen els llocs d’honor en quasi la totalitat de les edicions. En quan als títols el FCB és el dominador en la categoria masculina amb cinc victòries de les nou disputades. En la categoria femenina els tres clubs catalans empaten a tres títols.
C.A. Manresa i el GEiE Gironí també presenten equips en les dues categories. Els altres clubs són la Juventtu Atlètica de Sabadell, el C.E. Universitari, i Carrefour Lleida en la categoria masculina. En la femenina són el C.A. Vic, el Girona Costa Brava –CAP, i el CA Laietània de Mataró.

HISTORIAL  -  REGLAMENT  -  CLUBS CLASSIFICATS A - BAlberto Ruiz
Premsa i Comunicació