Nota de Premsa nº: 14/2005
Barcelona, 7 d'abril de 2005
14a. NIT DE L'ATLETISME CATALÀ
La Federació Catalana d’Atletisme celebra aquest divendres 8 d’abril la catorzena edició de la NIT DE L’ATLETISME CATALÀ a l’Hotel NH Pòdium de Barcelona. La Nit és un esdeveniment que aplega a tota la família atlètica catalana en un sopar on es fa lliurament dels guardons i premis a les persones i entitats que, en el mèrit al seu treball i dedicació en bé de l’atletisme, hagin estat mereixedores del públic reconeixement.
Els premis als millors atletes catalans de la temporada 2.004 han estat per Jesús Àngel García Bragado i Maria Vasco. Tots dos atletes van aconseguir ser finalistes als Jocs d’Atenes. També es farà lliurament de premis als millors atletes catalans en totes les categories. Igualment rebran el reconeixement públic els entrenadors dels atletes guardonats, i els atletes que han batut durant la temporada 2.004 un rècord de Catalunya.
En les diferents categories, aquesta temporada destaquen noms d’atletes ja consolidats tot i la seva joventut, com per exemple els guanyadors de la categoria promesa, Berta Castells, recordista estatal absoluta i olímpica a Atenes, i Roger Noguera, recent Campió d’Espanya Absolut en pista coberta. També destaca en la categoria júnior Víctor Muntaner, que també va estar guardonat amb el premi de millor júnior espanyol. Altres noms il•lustres com l’Albert Vélez, que ha batut el rècord d’Espanya en totes les categories rep en aquesta ocasió el premi de millor juvenil.
Aquest any la Federació vol retre homenatge per la seva trajectòria a l’Imma Clopés, en la seva retirada de l’atletisme de l’alta competició.
També es rendirà un públic reconeixement a la memòria de l’atleta i entrenador Manuel Alcalde, el jutge Domingo Casillas, que ens han deixat recentment, així com també a Nemesi Ponsati que ara fa 25 anys de la seva mort.
Es farà el lliurament dels trofeus als clubs Campions de Catalunya a l’aire lliure i en pista coberta en les diverses categories. A l’apartat dedicat als jutges es farà lliurament de la insígnia d’argent als jutges amb 25 anys i també menció especial als jutges que aquest any varen passar a la categoria d’Honoraris.

Millors Atletes Catalans 2.004Alberto Ruiz
Premsa i Comunicació