Nota de Premsa nº: 15/2005
Barcelona, 15 d'abril de 2005
COMENÇA LA LLIGA CATALANA DE CLUBS 2005
Aquest cap de setmana comença la Lliga Catalana de Clubs 2.005, que tradicionalment representa l’inici de la temporada de competicions de pista a l’aire lliure, una vegada finalitzada la temporada de pista coberta i cros.
A la Lliga Catalana de Clubs es disputen dues jornades classificatòries els dies 17 i 24 d’abril, i una jornada final el dia 8 de maig. En aquestes tres jornades participen els clubs classificats segons els resultats de la temporada passada. No participen els clubs que prenen part a la Divisió d’Honor  i en la Primera Divisió del Campionat d’Espanya de Clubs.
Els encontres d’aquesta primera jornada es disputen en una matinal a partir de les 9,15 hores, i es realitzaran a l’Estadi Municipal Les Basses de Lleida, organitzat pel CA Carrefour Lleida, el Grup A; i a l’Estadi Municipal Moisès Llopart del Prat del Llobregat, organitzat pel Pratenc AA, el Grup B.
La Lliga Catalana també disputa encontres en la segona i tercera categories amb les mateixes dates i amb el mateix sistema de puntuació.

Pàgina WebAlberto Ruiz
Premsa i Comunicació