Nota de Premsa nº: 2/2005
Barcelona, 28 de gener de 2005
CAMPIONAT DE CATALUNYA EN PISTA COBERTA
Aquest diumenge, 30 de gener, es celebrarà a Vilafranca del Penedès el XXIXè Campionat de Catalunya Absolut en Pista Coberta. Més de 300 atletes competiran a Vilafranca en aquests campionats autonòmics. Les principals figures de l’atletisme català es podran veure lluitant pel títol autonòmic.
Destaquen atletes com Jordi Mayoral (Aquadiver GEiEG) en 60 i 200 metres llisos, Àlvaro Aljarilla (AAC-UBAE) en 60 m, José Guzmán (FC Barcelona) en 60 i 200 m llisos, Santi Ferrer (CA Tenerife) en 60 m tanques, Luís Fco. Martín (CA Lloret La Seva) en 800 metres, Sergi Silvero (FCB) en els 1.500 metres, Albert Pujades (AAC-UBAE) i Miquel Vélez (FCB) en salt d’alçada, Miquel Moya (AAC-UBAE) en salt de llargada, Eduard Pérez (FCB) i Pere Joseph (FCB) en triple salt, el jove Albert Vélez (FCB) i Roger Noguera (Carrefour Lleida UA) en salt amb perxa, i per últim en llançament de pes destaquem a Eloi Rovira (FCB) i Carles Geronès (Girona CB-CAP). També s’ha de remarcar la presència de Javier Gazol (CA Monzón) que sortirà fora de concurs en salt amb perxa.
En dones podem citar a figures catalanes com Carme Blay (València TiM) en 60 m, Laura Trapero (FCB) en 60 i 200 metres, Andrea Díez (CA Sant Celoni) en els 200 metres, Laia Forcadell (Integra 2) i Ángeles Rodríguez (AAC-UBAE) en els 400 metres, Judit Barberà (AAC-UBAE) i Marta Martín (AAC-UBAE) en 800 m, Anna Bové (FCB) en els 1.500 metres. En la prova de 60 m tanques participarà Maria Rocafiguera (CA Vic), en alçada destaquen Estefania Guillena (EA Morrojable) i Glòria Romero (FCB), en perxa Gemma Pagès (Aquadiver GEiEG), en llargada Maria Guixà (Integra 2), en triple salt Roser Ríos (CAI Gran Canària) i per últim, destacar la participació de la llançadora Irache Quintanal en llançament de pes. En la categoria femenina destaca la presència fora de concurs de Cristina Sanz (València TiM) en els 200 metres.
Aquesta competició és una bona oportunitat per a obtenir mínimes de participació pels Campionats d’Espanya Absoluts que se celebraran els propers 19 i 20 de febrer a Madrid.
El mateix cap de setmana, però el dissabte 29 de gener, els atletes veterans també tenen la seva cita a Vilafranca per a celebrar el Xè Campionat de Catalunya Individual de Veterans en Pista Coberta.

HISTORIAL  -  REGLAMENT


Alberto Ruiz
Premsa i Comunicació