Nota de Premsa nº: 23/2005
Barcelona, 16 de juny de 2005
85è. CAMPIONAT DE CATALUNYA ABSOLUT

El proper cap de setmana 18 i 19 de juny, el Club Atlètic Manresa organitza els Campionats de Catalunya Absoluts individuals i de relleus a la Zona esportiva El Congost de Manresa.

Aquesta serà la tercera vegada que els campionats autonòmics absoluts arriben la capital del Bages, un esdeveniment esportiu dels més antics i amb més tradició de quants es celebren a Catalunya i a tot l’Estat Espanyol, ja que aquesta serà l’edició número vuitanta-cinc.
Les competicions es realitzaran en sessions de tarda i nit a partir de dos quarts de sis de la tarda. El Campionat Autonòmic és una competició molt important dintre del calendari atlètic català en un any que es disputaran els Campionats del Món a Helsinki o el Campionat d’Espanya Absolut a Màlaga.

Mig miler d’atletes catalans participaran per a l’obtenció del títol de Campió de Catalunya 2005. Destaca la presència d’atletes de primer nivell com Jordi Mayoral (GEiEG), José Guzmán (Integra 2) i Marc Puigtió (FCB) en 100 i 200 metres, Álvaro Aljarilla (AAC) en 200 m, Xavier Vega (FCB) en els 110 m tanques, Cristòbal García (CA Carrefour Lleida) en 400 m tanques, Sergi Silvero (CN Sabadell) i Víctor Montaner (CA Igualada) en els 1.500 metres,Pol Guillen (FCB) en els 5.000 m, Albert Pujades (AAC), Lemen Fatty (CA C Lleida) i  Miquel Vélez (FCB) en salt d’alçada, Miquel Moya (AAC) i Josep Mª Gener (CA Playas C) en salt de llargada, Sergi Fernández (AAC) en triple salt, Roger Noguera (CA C Lleida) en salt amb perxa, Eloi Rovira (FCB) en pes i disc,Antoni Cortés (FCB) i Ricard Parellada (Integra 2) en javelina, i per últim en la prova de 10 km marxa destaca la presència de Jesús Àngel García Bragado (Canal de Isabel II) i José Antonio González (AAC).

En dones podem destacar la participació d’Eva Martín (JAS) en els 100 i 200 metres, Silvia Riba (CA Vic) i Laura Trapero (FCB) en els 200 m, Esmeralda Arriscado en els 100 m i 100 m tanques,Laia Forcadell (Integra 2) en 400 m tanques, Marta Martín (AAC), Montse Mas (FCB) i Anna Bové (FCB) en els 800 metres, Vinyet Noguero Integra 2) en els 5.000 metres, Estefania Guillena (AAC) en salt d’alçada, Gemma Pagès (GEiEG) i Anna Mª Piñero (AAC) en salt amb perxa, Sònia Godall (Integra 2) en disc i martell, i Núria Ferrer (AAC) en javelina.

Pàgina Web

Alberto Ruiz
Premsa i Comunicació