Nota de Premsa nº: 26/2005
Barcelona, 3 de novembre de 2005
COMENÇA LA TEMPORADA DE CROS

El proper cap de setmana comença la temporada de cros a Catalunya amb la celebració de l’edició número vint-i-tres del Cros de Sant Hilari Sacalm, i l’edició cinquanta-una del Cros de Calldetenes, tots dos el dissabte 6 de novembre. Un cap de setmana que coincideixen dos dels crossos més importants i amb més prestigi dels que es celebren a Catalunya.

El calendari català de cros està ple de bones ofertes atlètiques amb gairebé una trentena de crossos distribuïts pel tot el territori català. La temporada té com a culminació, en l’àmbit català, el Campionat de Catalunya de Cros en les diferents modalitats. Aquest any el campionat individual de cros llarg i curt, i en les diferents categories es celebrarà el proper 19 de febrer a Canet de Mar, coincidint amb les celebracions del 25è aniversari de la fundació del Club Atletisme Sport Canet. El Campionat de Catalunya de Clubs es celebrarà a Sabadell coincidint amb el 45è Cros de Sant Sebastià el proper 22 de gener. Com sempre els campionats de Catalunya serveixen també per confeccionar els atletes que participaran en els diferents campionats d’Espanya de Cros.

A nivell estatal hem de destacar el Campionat d’Espanya de Cros, que aquesta temporada es celebrarà a La Morgal-Llanera (Astúries) el proper 19 de març. El Campionat d’Espanya de Clubs es celebrarà el 5 de març a Valladolid.

A nivell internacional, la cita més important de la temporada és el Campionat del Món que se celebrarà l’1 i 2 d’abril a Fukuoka (Japó). Però abans tenim el Campionat d’Europa de Cros que es realitzarà a Tillburg (Holanda) l’11 de desembre.


Alberto Ruiz
Premsa i Comunicació