Nota de Premsa nº: 27/2005
Barcelona, 1 de desembre de 2005
COMENÇA LA TEMPORADA EN PISTA COBERTA

El proper dissabte 9 de desembre comença la temporada de pista coberta amb la celebració dels tradicionals controls de salts al CAR de Sant Cugat.

El cap de setmana del 7 i 8 de gener començaran les competicions amb els programes complerts a Vilafranca del Penedès amb la celebració del Campionat de Catalunya de Proves Combinades en les categories cadet i juvenil, i les primeres jornades de Controls Absoluts de Pista Coberta.

Aquest any la temporada de pista coberta s’ha vist reduïda únicament al mes de gener. La temporada disposa de sis jornades de Controls Absoluts, els diferents campionats autonòmics per categories, i dues jornades de promoció en categories de cadet i juvenil. Amb motiu de la poca disponibilitat de la pista coberta de Vilafranca, aquest any la Federació Catalana té previst organitzar controls de salts i curses a l’aire lliure durant tots els caps de setmana de febrer al CAR de Sant Cugat.

Com a cita més important, la pista coberta catalana té la celebració del XXX Campionat de Catalunya Absolut el 22 de gener que coincideix el mateix cap de setmana, 21 i 22 de gener, amb el Campionat de Catalunya de Proves Combinades.

A nivell estatal destaca el Campionat d’Espanya Absolut que es celebrarà a Sant Sebastià els dies 25 i 26 de febrer. La culminació de la temporada de pista coberta arriba des del dia 10 al 12 de març amb el Campionat del Món que es celebrarà a Moscou.

Calendari


Alberto Ruiz
Premsa i Comunicació