Nota de Premsa nº: 3/2005
Barcelona, 28 de gener de 2005
CAMPIONAT DE CATALUNYA DE CROS
El proper diumenge 30 de gener, el Club Atletisme Calldetenes, organitza el LXXXVè Campionat de Catalunya Absolut de Cros Individual i per Equips, conjuntament amb el Cros de Calldetenes que aquest any celebra el cinquantè aniversari.
Aquesta serà la segona vegada que Calldetenes acull el Campionat de Catalunya de Cros després d’organitzar l’edició de 1.976. La designació del Cros de Calldetenes com a seu del Campionat Català de Cros és una bona manera de que l’atletisme català doni reconeixement al Cros de Calldetenes, el més antic dels que es celebren a Catalunya, i també d’afegir-se a la celebració d’aquest aniversari tant remarcable.
El Campionat de Catalunya de Cros és la competició més important del calendari atlètic català de cros, i com és habitual, és prova selectiva per formar part de l’equip que participarà en el Campionat d’Espanya de Cros que es celebrarà a Toro el 27 de febrer. Com cada any, els tres primers classificats a l’autonòmic tindran assegurada automàticament la selecció per l’estatal de cros.
Els actuals campions absoluts que van aconseguir el títol la temporada passada a Manresa van ser Carles Castillejo i Judit Pla.
Un altre ingredient important d’aquest Campionat Català, és que representa la quarta i definitiva prova puntuable pel Circuit Gran Premi Català de Cros, i d’obligatòria participació si es vol optar a la classificació final del Gran Premi. En aquest moment, disputades tres proves, Ayad Lamdassem i Eva Sanz són els líders del circuit.
Amb tots aquests ingredients s’espera la participació dels millors especialistes catalans i una esplèndida jornada atlètica que començarà a partir de les 10,00 hores amb les categories inferiors fins arribar a les 13.05 h en què es disputarà la cursa sènior femenina i a les 13.35 hores la masculina.

HISTORIAL  -  REGLAMENT


Alberto Ruiz
Premsa i Comunicació