Nota de Premsa nº: 6/2005
Barcelona, 17 de febrer de 2005
CAMPIONAT D'ESPANYA EN PISTA COBERTA
El proper cap de setmana, 19 i 20 de febrer, es celebrarà la 41a edició del Campionat d’Espanya Absolut en Pista Coberta al Palau dels Esports de la Comunitat de Madrid. Més de setanta atletes catalans participaran en aquest campionat estatal. El Campionat d’Espanya Absolut és decisiu per a la formació de l’equip espanyol que participarà als Campionats d’Europa que es celebraran a Madrid del 4 al 6 de març.
De la representació catalana destaca la presència d’atletes com Jordi Mayoral (Aquadiver-GEiEG), inscrit en les proves de 60 i 200 metres, atleta que va ser campió d’aquestes dues distàncies en l’edició de 1995. En 800 m cal destacar a Miquel Quesada (FCB) com un dels favorits. L’atleta de Cornellà, Reyes Estévez (Nike) està inscrit en els 1.500 i en els 3.000 metres, distància en la que el passat dimarts va batre el rècord de Catalunya aconseguin la segona millor marca europea de l’any. Per tant, és una incògnita en quina prova participarà. En els 3.000 m també està inscrit Josep Lluís Blanco (A-GEiEG). En salts podem destacar a Eduard Pérez (FCB) i Pere Joseph (FCB) com a principals favorits en la prova de triple salt. En perxa Raül Mayor (FCB) té la segona millor marca de l’any, i en llargada Josep Mª Gener (Playas C.) la tercera. Per últim, Marc Magrans (Playas C.) també és un dels favorits en la prova de l’heptatló.
En dones podem destacar la presència de Carme Blay (V. Terra i Mar), que intentarà sumar un títol més als seus deu campionats estatals consecutius en la distància de 60 m llisos. En 200 m destaca la jove Eva Martín (JAS) tercera millor marca espanyola de la temporada. Laia Forcadell (Integra 2) que és la segona de l’any en els 400 metres.
En 3.000 metres destaca la presència de Jacqueline Martín (FCB) campiona en l’edició de 1994 i segona millor aquest any. En salts tenim a la Gemma Pagès (GEiEG) en perxa i Estefania Guillena (Playas J) en alçada, i per últim la llançadora de pes Irache Quintanal (FCB) que va ser campiona l’any 2.003.

Web del Campionat

Llista d’inscrits

Nota de Premsa de la R.F.E.A.Alberto Ruiz
Premsa i Comunicació